• a touch from nature's soul •

„Цветето на Живота е събирателният символ, съдържащ целия механизъм и смисъл на Вселената. To е тайната сила, с която всеки един от нас разполага, за да осъзнае цялостта на самия живот и символизира идеята, че всички сме свързани и нашето развитие е безкрайно.“

В Starseeds naturalS вярваме, че грижата за кожата е холистична практика, която трябва да подхранва както кожата, така и душата, а истинската красота идва от дълбоката връзка със света около нас, който от своя страна е огледало на случващото вътре в нас. Ето защо ние се стремим да създаваме продукти, които въплъщават същността на душата на природата – продукти, които са пропити с жизнената енергия на растенията и мъдростта на Вселената.

Нашите продукти съчетават изкуството на ароматерапията с подхранващите свойства на естествените масла и екстракти, които не само карат кожата да се чувства подхранена и кадифена, но също така ни дават релаксиращо и зареждащо изживяване за сетивата.

 
 

”Seeds are magic, potent vessels of nature. They hold entire intelligent blueprints for life. They can lie dormant for ages before the conditions are ripe for them to burst into life. As a beautiful metaphor for consciousness, a seed represents the divine design within all things.” ~ Krystleyez

meet the person behind Starseeds naturalS

Здравейте! Kазвам се Илияна и съм дипломиран формулатор на натурална козметика, а в допълнение активно изучавам ароматерапия, хербалистика и енергийно лечение. Обичам да прекарвам време сред природата, откъдето черпя мотивацията си.

През 2018 година завърших Американския университет в България, където специализирах Политология, както и Бизнес Администрация. Във времето, което прекарах, чудейки се кой професионален път да избера, реших да доразвия една моя страст – направата на натурална козметика.

Така се роди проектът Starseeds Naturals, главната идея зад който бе да правя продукти, вдъхновени от природата, с възможно най-чистите и качествени съставки, които ефективно да помагат в грижата за кожата.

Но не само. Другата част от Starseeds naturals свързах със знанието – за съставките, за формулите, за кожата, за опазването на околната среда и най-вече за вселената, което да мога да предавам на хората, за да им помагам да правят съзнателен избор и да живеят в хармония със себе си и с природата.